C vitamini veya askorbik asit



C vitamini veya Askorbik Asit birçok özelliğe sahiptir, ancak bağışıklık sisteminin bilinen antioksidan ve güçlendirici  Seo hizmeti için öne çıkar.

C vitamini veya askorbik asit
1 C vitamini veya askorbik asit özellikleri
2 C Vitamini veya Askorbik Asitin İşlevleri
3 C vitamini veya askorbik asitte düşük olduğumuz belirtileri
4 Vitamin C veya Askorbik Asit alımını artırırken
5 C vitamininin kontrendikasyonları
6 Hangi yiyecekler C vitamini veya askorbik asit içerir (her 100 gr.)
7 C vitamini olduğunu biliyor muydunuz?
C vitamini veya askorbik asit özellikleri
C vitamini su Kurumsal Seo  da çözünür, bu da fazlalığının idrar yoluyla giderildiği anlamına gelir. Vücut organlarındaki en yüksek konsantrasyon, adrenal bezlerde, göz kısımlarında, kaslarda ve vücut yağında bulunur.

C vitamini en çok zarar görebilir; oksijenle temas, klorlu su, borulardaki bakır, ışıkla temas, pişirme (% 40 oranında yok eder), uzun süreli koruma ve depolama, sebzeleri ıslatmak ve sigara dumanını bırakmak.



C vitamini veya askorbik asitin işlevleri
C vitamini, tendon, bağ, kemik ve kıkırdak yapısını (bağ dokusu olarak adlandırılır) korur, bu nedenle osteoartriti etkili bir şekilde durdurmaya yardımcı olur.
Organik savunmaları güçlendirir soğuk algınlığı C vitamini etkileri yaklaşık 8000 olan bir çalışma kanca engellemez gözlemlenmiştir, ancak 20, yani% 30 hastalık oluşturma, süresi ve soğuk hastalığın şiddeti azalmaktadır edildi .
C vitamini, E vitamini ve A, bir antioksidan ile (sağlıklı hücreleri yok sorumlu dengesiz) serbest radikalleri nötralize etmek için eskime ve hücre dejenerasyonu önlemek
Kirliliğe ve sigara dumanının olumsuz etkilerine karşı koruma sağlar. Bir sigara 25 ila 40 mg arasındadır. C vitamini
Aşırı kolesterolü azaltmaya yardımcı olur.
C vitamini kan damarlarındaki kolesterol ve yağ topaklarının yapışmasını önler ve iç kırılmaları ve kanamayı önleyerek duvarları güçlendirir.
Kalsiyum ile alınan kemik kırıklarında iyileşmeyi hızlandırır.
C Vitamini, kurşun gibi ağır metallerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve nitritler, böcek öldürücüler, ozon, radyatörler, çözücüler, vb. Gibi zehirli maddelerden korur.
C vitamini veya askorbik asitte düşük olduğumuz belirtileri
Diş etleri kolayca kanar ve şişer.
Hematomlar ve saç kırıkları en ufak bir vuruşta ortaya çıkar.
Konuşma dilinde söylendiği gibi, " Seo uzmanı  şeyi bağladık" yani, virüsler bizim için özel bir öneme sahip gibi görünüyor.
Yaraların ya da kesiklerin iyileşmesi uzun zaman alır.
Kronik anemiden muzdarip.
Kırışıklıklar erken ortaya çıkar.
Eklem ağrıları veya kemik yumuşatma vardır.
Kaslar yorgun, zayıftır.
Ne zaman C vitamini veya Askorbik Asit alımını arttırmak
Stres veya kronik zamanlar.
Yoğun sıcaklığa veya soğuğa adaptasyon zamanlarında.
Aktif veya pasif bir sigara içicisi durumunda.
Alkol ya da diğer ilaçların genel tüketimi.
Yüksek ateş ettikten sonra.
Hamilelik ve emzirme.
Büyüme aşaması boyunca çocuklar.
Yaşlı.
Hastanelerde ve ameliyat sonrası dönemde.
Günlük ilaç tüketicileri.
Şehirde yaşamak.
Taze sebzelerin eksik olduğu çok etobur diyetler.
Linus puling,% 50 herhangi bir nedene bağlı hastalıkların sıklığı ile iki kez Nobel kazanan ve orthomolecular tıp, C vitamini azalması düzgün alımının yaratıcısına göre, tüm vücudu etkileyen eksikliği olduğu için.

C vitamininin kontrendikasyonları
Yüzüstü veya böbrek taşı ve gut hastalığı öyküsü olan kişiler yüksek dozda C vitamini almamalıdır.

Hangi yiyecekler C vitamini veya askorbik asit içerir (her 100 gr.)
C vitamini içeriğindeki en yüksek yiyecek grubu taze ve çiğ meyve ve sebzedir.

Acerola 1500 mg.
Kuşburnu 1500 mg.
Brokcol 210 mg.
Germinated yonca 200 mg.
Taze maydanoz 166 mg.
Guava 150 mg.
Çiğ biber 140 mg.
Kivi 100 mg.
Ham rezene 93 mg.
Brüksel lahanası 87 mg.
Ham karnabahar 69 mg.
Su teresi 60 mg.
Limon 55 mg.
Turuncu 50 mg.
Ortalama mg. turunçgillerin meyve suyu yarım bardak C vitamini; 45 ila 60 mg arasındadır.

C vitamini olduğunu biliyor muydun?
İnsanın C vitamini açısından zengin yiyecekler tüketmesi gerekiyor, çünkü gine domuzları ve maymunla birlikte sentezleyemediğimiz tek tür biziz.

C vitamini doğal olabilir (bir meyvetan ekstrakte edilebilir) veya sentetik (laboratuardaki glikozdan) Doğal kaynak, vücutta daha uzun bir süre kalması avantajına sahiptir.

Sindirim sürecine müdahale etmemek için C vitamini en iyi yemeklerin dışında alınır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Hepatik Stellat Hücre Nedir?

Hepatositler nelerdir?

Hepatik Metabolizma Nedir?