C vitamini veya askorbik asit
C vitamini veya Askorbik Asit
birçok özelliğe sahiptir, ancak bağışıklık sisteminin bilinen antioksidan ve
güçlendirici Seo hizmeti için
öne çıkar.
C vitamini veya askorbik asit
1 C vitamini veya askorbik
asit özellikleri
2 C Vitamini veya Askorbik
Asitin İşlevleri
3 C vitamini veya askorbik
asitte düşük olduğumuz belirtileri
4 Vitamin C veya Askorbik
Asit alımını artırırken
5 C vitamininin kontrendikasyonları
6 Hangi yiyecekler C vitamini
veya askorbik asit içerir (her 100 gr.)
7 C vitamini olduğunu biliyor
muydunuz?
C vitamini veya askorbik asit
özellikleri
C vitamini su Kurumsal Seo da
çözünür, bu da fazlalığının idrar yoluyla giderildiği anlamına gelir. Vücut
organlarındaki en yüksek konsantrasyon, adrenal bezlerde, göz kısımlarında,
kaslarda ve vücut yağında bulunur.
C vitamini en çok zarar
görebilir; oksijenle temas, klorlu su, borulardaki bakır, ışıkla temas, pişirme
(% 40 oranında yok eder), uzun süreli koruma ve depolama, sebzeleri ıslatmak ve
sigara dumanını bırakmak.
C vitamini veya askorbik
asitin işlevleri
C vitamini, tendon, bağ,
kemik ve kıkırdak yapısını (bağ dokusu olarak adlandırılır) korur, bu nedenle
osteoartriti etkili bir şekilde durdurmaya yardımcı olur.
Organik savunmaları
güçlendirir soğuk algınlığı C vitamini etkileri yaklaşık 8000 olan bir çalışma
kanca engellemez gözlemlenmiştir, ancak 20, yani% 30 hastalık oluşturma, süresi
ve soğuk hastalığın şiddeti azalmaktadır edildi .
C vitamini, E vitamini ve A,
bir antioksidan ile (sağlıklı hücreleri yok sorumlu dengesiz) serbest
radikalleri nötralize etmek için eskime ve hücre dejenerasyonu önlemek
Kirliliğe
ve sigara dumanının olumsuz etkilerine karşı koruma sağlar. Bir sigara 25 ila
40 mg arasındadır. C vitamini
Aşırı kolesterolü azaltmaya
yardımcı olur.
C vitamini kan damarlarındaki
kolesterol ve yağ topaklarının yapışmasını önler ve iç kırılmaları ve kanamayı
önleyerek duvarları güçlendirir.
Kalsiyum ile alınan kemik
kırıklarında iyileşmeyi hızlandırır.
C Vitamini, kurşun gibi ağır
metallerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olur ve nitritler, böcek
öldürücüler, ozon, radyatörler, çözücüler, vb. Gibi zehirli maddelerden korur.
C vitamini veya askorbik
asitte düşük olduğumuz belirtileri
Diş etleri kolayca kanar ve
şişer.
Hematomlar ve saç kırıkları
en ufak bir vuruşta ortaya çıkar.
Konuşma dilinde söylendiği
gibi, " Seo uzmanı şeyi
bağladık" yani, virüsler bizim için özel bir öneme sahip gibi görünüyor.
Yaraların ya da kesiklerin
iyileşmesi uzun zaman alır.
Kronik anemiden muzdarip.
Kırışıklıklar erken ortaya
çıkar.
Eklem ağrıları veya kemik
yumuşatma vardır.
Kaslar yorgun, zayıftır.
Ne zaman C vitamini veya
Askorbik Asit alımını arttırmak
Stres veya kronik zamanlar.
Yoğun sıcaklığa veya soğuğa
adaptasyon zamanlarında.
Aktif veya pasif bir sigara
içicisi durumunda.
Alkol ya da diğer ilaçların
genel tüketimi.
Yüksek ateş ettikten sonra.
Hamilelik ve emzirme.
Büyüme aşaması boyunca
çocuklar.
Yaşlı.
Hastanelerde ve ameliyat
sonrası dönemde.
Günlük ilaç tüketicileri.
Şehirde yaşamak.
Taze sebzelerin eksik olduğu
çok etobur diyetler.
Linus puling,% 50 herhangi
bir nedene bağlı hastalıkların sıklığı ile iki kez Nobel kazanan ve
orthomolecular tıp, C vitamini azalması düzgün alımının yaratıcısına göre, tüm
vücudu etkileyen eksikliği olduğu için.
C vitamininin
kontrendikasyonları
Yüzüstü veya böbrek taşı ve
gut hastalığı öyküsü olan kişiler yüksek dozda C vitamini almamalıdır.
Hangi yiyecekler C vitamini
veya askorbik asit içerir (her 100 gr.)
C vitamini içeriğindeki en
yüksek yiyecek grubu taze ve çiğ meyve ve sebzedir.
Acerola 1500 mg.
Kuşburnu 1500 mg.
Brokcol 210 mg.
Germinated yonca 200 mg.
Taze maydanoz 166 mg.
Guava 150 mg.
Çiğ biber 140 mg.
Kivi 100 mg.
Ham rezene 93 mg.
Brüksel lahanası 87 mg.
Ham karnabahar 69 mg.
Su teresi 60 mg.
Limon 55 mg.
Turuncu 50 mg.
Ortalama mg. turunçgillerin
meyve suyu yarım bardak C vitamini; 45 ila 60 mg arasındadır.
C vitamini olduğunu biliyor
muydun?
İnsanın C vitamini açısından
zengin yiyecekler tüketmesi gerekiyor, çünkü gine domuzları ve maymunla
birlikte sentezleyemediğimiz tek tür biziz.
C vitamini doğal olabilir
(bir meyvetan ekstrakte edilebilir) veya sentetik (laboratuardaki glikozdan)
Doğal kaynak, vücutta daha uzun bir süre kalması avantajına sahiptir.
Sindirim sürecine müdahale
etmemek için C vitamini en iyi yemeklerin dışında alınır.
Yorumlar
Yorum Gönder